FIFA Wereldkampioenschap 2022

Het WK voetbal kijk je bij DE VOETBALKANTINE van Breda!

Café Bruxelles is omgetoverd tot een ECHTE voetbalkantine waar je de gehele WK periode alle wedstrijden kunt bekijken. Wij zenden de wedstrijden op maar liefst 𝟭𝟬 𝗯𝗲𝗲𝗹𝗱𝘀𝗰𝗵𝗲𝗿𝗺𝗲𝗻 uit, dus een doelpunt missen is bij ons niet mogelijk! We hebben het echte gevoel van een kantine weten na te maken. Zo ligt er een gigantische grasmat voor de deur, is ons personeel verkleed als een voetbalteam en kun je pitchers bier bestellen. Wel zo gemakkelijk voor je team, toch?!

Het Nederlands elftal kijken in Breda

Uiteraard pakken we groots uit tijdens de wedstrijden van het Nederlands elftal! We beginnen een uur voor de wedstrijd met live entertainment. Dit zetten we door in de rust en na de wedstrijd sluiten we af met een dikke feestavond. Ben jij erbij? Meld je aan bij ons event

Natuurlijk is er een heerlijke nostalgische snackplek in onze kantine voor een tosti, broodje ‘Van Gaal’ of ga jij voor de ‘samen douchen’. Nieuwsgierig geworden? Je kunt de snacks bestellen via een QR-code die overal in de kantine hangt.

 

Kom eten met je voetbalteam!

De 11e persoon eet GRATIS!

Voor alle fanatieke sportteams hebben we een leuke actie. Kom jij samen met 10 van je teamgenoten/vrienden/familieleden eten en bestellen jullie allemaal het 3-gangen groepsmenu? Dan eet de 11e persoon gratis!

Het groepsmenu is maar €21,50! Bekijk snel welke gerechten er allemaal in zitten.


Actievoorwaarden:

  • Bij afname van het 3-gangen menu eet de 11e persoon gratis! Exclusief drank
  • Geldig tijdens de hele WK periode
  • Niet in combinatie met de wedstrijden van het Nederlands elftal

Zien wij jullie binnenkort? Klik op de knop om te reserveren!

Of stuur een mail naar reserveren@bruxelles.nl.

drie gangen groepsmenu bruxelles breda

Onze mooie voetbalkantine wordt medemogelijk gemaakt door BUD Bier. Hierdoor hebben we een aantal hele toffe gadgets in onze kantine. Zo is er een bierprinter aanwezig die de bovenkant van jouw schuimkraag omtovert tot een Nederlands elftal speler, gaaf hé!? Ook kun je kratten BUD Bier bestellen en dan betaal je omgerekend maar €2,70 per biertje.

 

Vind jij dit nou ook klinken als een toffe plek om samen met je vrienden te genieten van het WK? Kom dan snel langs bij de voetbalkantine en juich het Nederlands elftal naar de finale!

 

 

Lijkt het je gezellig om achter de bar te staan in de voetbalkantine? Bekijk dan onze vacatures