UEFA EURO 2024

De 11e eet GRATIS!

Beleef het EK voetbal bij DE VOETBALKANTINE van Breda!

Voetbalfans opgelet!

De Havermarkt is tijdens het EK dé plek om elke wedstrijd te volgen. Café Bruxelles wordt omgetoverd tot een ware voetbalkantine, compleet met een grasmat voor de deur, een snackplek en ons personeel in voetbaloutfits. Bekijk alle wedstrijden op maar liefst 10 beeldschermen, zodat je geen enkel doelpunt hoeft te missen.

Bruxelles trakteert: De 11e eet GRATIS!

Het EK voetbal is het perfecte moment om samen te komen met vrienden, familie of collega’s. Bij Bruxelles hebben we een geweldige actie voor jou en je groep: de 11e persoon eet helemaal gratis!

Speciaal EK-groepsmenu voor slechts €29,95!

Kies voor ons speciale EK-groepsmenu en geniet van een uitgebreid driegangenmenu voor maar €29,95 per persoon. En het mooiste van alles: de 11e man aan jouw tafel eet helemaal gratis!

Bovendien zenden we tijdens het EK voetbal alle wedstrijden uit op onze grote schermen, dus wacht niet langer en reserveer vandaag nog jouw tafel!

Hoe werkt het?

  • Driegangen groepsmenu: geniet van een voor-, hoofd- en nagerecht voor €29,95
  • Gratis eten voor de 11e persoon: bij groepen van 11 personen of meer
  • Exclusief drank: drankjes zijn niet inbegrepen
  • Geldig tijdens het EK: van 14 juni t/m 14 juli
  • Niet geldig tijdens wedstrijden van het Nederlands elftal
  • Reserveren verplicht: stuur een e-mail naar reserveren@bruxelles.nl om je plek te verzekeren. Laat ons even weten dat je gebruikt wilt maken van de actie.
VK24 - 3-gangen menu-01

Oranjeplein van Breda

De Havermarkt wordt omgedoopt tot het Oranjeplein van Breda. Wanneer het Nederlands elftal speelt, gaan we all-in! Dit is dé plek om samen met je vrienden, sportmaatjes, familie of collega’s de wedstrijd te kijken. Compleet met barren, 11 GROTE schermen en live muziek. Samen maken we er een groot feest van!

 

De Snackplek is weer terug!

Tijdens deze spannende wedstrijden bestel jij jouw favoriete snacks gewoon uit onze kantine. Bestel een tosti, “loaded Dumfries” of ga voor “de Johan Cruijff Schaal”! Je hoeft niet te wachten, je ontvangt een SMS berichtje als jouw bestelling klaarstaat!  Bestellen is eenvoudig via de QR-codes die overal in de kantine te vinden zijn of bestel direct hier!